Производство на фунийки за сладолед

За нас

Фирма „Викрис“ е създадена през 1984 г. Основната и дейност е производство на вафлени и захарни кофички за сладолед. Фабриката се намира в гр. Пловдив.
В ранните и години нейният основател е започнал производството на модел конус, с тенденции за разширяване и обогатяване на асортимента.
Днес фирмата предлага над 20 вида кофички с различни форми и големини, като далеч не сме се ограничили само в тази област, а сме добавили и други продукти от сладкарската промишленост.
Нашата цел за в бъдеще е да предложим на пазара всичко за сладоледа (консумативи,аксесоари) за улеснение на потребителя.
За постигането на всичко това разчитаме главно на високо качество: това включва добре обучен, висококвалифициран персонал, идеални условия за работа и рецепти, включващи висококачествени и екологично чисти материали и багрила.
За да бъдем конкурентноспособни на пазара, залагаме на богато многообразие от модели, ниски цени и дистрибуторска мрежа в цялата страна.
И не на последно място трябва да благодарим на дългогодишните ни клиенти, с които работим коректно и с взаимно уважение.

На видеото по-долу може да видите как се правят фунийките за сладолед.

 

Видео